(Android/iOS) All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game kilidini açmaq (daha çox pul)
Mar 15, 2022 17:07:31 GMT -5
Post by quinisgeomondo on Mar 15, 2022 17:07:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini açmaq (daha çox pul) ▞▞▞
▞▞▞ All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game 2022 version ▞▞▞
Əla oyun. Bəzi bulmacalar təkcə çətin deyil, həm də qaranlıq və qeyri-intuitiv idi. Bu və FL seriyası çox əyləncəlidir, buna görə də sizə 5 ulduz verməyə davam edəcəyəm. Bu rəyi oxuyanlar üçün - Qrafikası və daha immersiv təcrübəsinə görə hələ də Otaq seriyasına (Firecracker oyunları) üstünlük verirəm, lakin bu, Play Store-da digərlərindən ən yaxşısı və üstündür.
düzgün başlamadı,həmçinin chromebook-da oynayırdım və hansı düymələrin nə olduğu haqqında heç bir məlumatım yox idi,sadəcə boşluq fotolar çəkir
oyun naviqasiyası səhvdir.Şəkillərə baxdıqdan sonra yenə də bağlanıb yenidən açmalı oluram. oyunda nəyi manipulyasiya edə biləcəyiniz də intuitiv deyil
Bulmacalar mənim zövqümə görə bir az çox sirli və təsadüfidir. Fotoalbom arasında keçid zamanı qrafik səhvi də var.
Bir neçə dəqiqədən bir oyunu yenidən başlatmalı oldum
Bir neçə dəfə silib yenidən quraşdırmalı oldum, amma hər şeydən çox əla oyun
Heyrətamiz oyun. Bir neçə tapmaca tapmaq bəzən çətin idi, lakin çox yaxşı hazırlanmışdır. Və bu son!! Omg, davamını gözləyə bilmirəm, bundan sonra nə olacağını bilməliyəm!
Çox yaxşı
Əla konsepsiya və heç bir göstəriş yoxdur. Bu sinir bozucudur, çünki gəzintiyə gedəndə oyun bağlanır. Əyləncəlidir və çətin olur, amma..... Mən imtina etməyə davam edirəm və daha sonra ona qayıdıram, amma düşünürəm ki, kifayət qədər yaşadım.
oyunda nasazlıq. bütün bulmacaları tamamladı, son qolu qapıdakı son kilidi açmadı
Yer üzündə göstərişləri necə əldə edirsiniz? Mən onları aktivləşdirmişəm, hələ də harada olduqlarını görə bilmirəm?!
Əla oyun, həmişəki kimi. Lakin radd dial tapmacasını həll etdikdən sonra səhnədən dərhal əvvəl qəzaya uğradı. Ümid edirəm ki, tezliklə düzəldəsiniz!
Əla oyun. indi mənə 2-ci hissə lazımdır! bulmacalarla qarşılaşdığım yeganə problem lal səhvlər etdiyim üçün idi. Mən xoşuma gəldi ki, təyin edilmiş sifariş yox idi və tapmacalar siz onları anlayan kimi həll edilə bilər. indi başqa bir səhv oyunu sınamağa hazırlaşır!
All That Remains: Part 1 - Bunker Room Escape Game 冒險 lnt
Yeeaaahhh... Təsdiq edə bilərsiniz, oyun təsadüfi qəzaya uğrayacaq və BÜTÜN tərəqqinizi sıfırlayacaq. Siz tamamilə hər şeyi itirəcəksiniz və oyun əvvəllər heç oynamadığınız kimi yenidən başlayacaq.
Çox yaxşı! Hər kəs bunun qəzaya uğraması haqqında danışdığına görə onu yükləməkdən qorxdum, amma oyun heç vaxt çökmədi. 2-ci hissəni gözləyirik.
Bunu sevdim! Mükəmməl çətin və ixtiraçı bulmacalar. Bu oyunlar mənim yeni vəsvəsim, üslubunuzun və mövzularınızın böyük bir pərəstişkarıdır. Növbəti hissəni səbirsizliklə gözləyirəm!
Mən bunu 2018-ci ildə aldım və bəyəndim və ona 5 ulduz verdim. 2021-ci ildə yeniləyin ... oyun indi davam etməyə icazə verməyəcək ... 2018-ci ildə aldığım zaman planşetimdə tam oyun var idi, lakin indi (yenidən) ödəmədən birinci otaqdan keçə bilmirəm .. . reytinqimi bir ulduza dəyişdi. Yalnız bir dəfə ödəmək lazımdır.
Çox yaxşı. Üzərində yaza biləcəyim şəkilləri çəkmək inanılmazdır. Ətrafdakı bu cür oyunların ən yaxşısı. Yenisini oynamaq üçün səbirsizlənirəm.
Məyus etmədən onu çətinləşdirmək üçün sadəcə düzgün çətinlik miqdarı. 2-ci hissə var?
2-ci hissə nə vaxt çıxacaq! Aweso.e bulmacaları
Oyuna çox xoş gəldim və qəzaya uğradı... Mən bütün irəliləyişlərimi itirdim və "BÜTÜN QALAN" mənim fotoşəkillərim idi. Deməli bu bir şeydir....
Bu oyunu həqiqətən sevdim. Bir az məşğul oldum - obyektlərdən necə istifadə edəcəyinizi öyrənmək və bulmacalara girmək üçün illər lazım idi. Amma sonra həqiqətən yaxşı idi. Qrafika əla, bulmacalar çətin, hekayə maraqlıdır. Kameraya sahib olmaq xoşuma gəldi. Mütləq daha çox Glitch oyunu oynayacaq. Çox tövsiyə olunur.
səhv düzgündür, daha sonra səhvlər səbəbindən kliklənməyən şeyləri tıklamaqda çox çətinlik çəkir. o qədər əsəbiləşdim ki, silməli oldum. utandım, çünki yaxşı görünürdü, amma o yerə çatdı ki, heç nə edə bilmədim.
Fantastik qaçış oyunu. Ən yaxşı rəqəmsal qaçış otaqlarından biri. Əla, istifadəsi asan interfeys.
Yaxşı ssenari. Səliqəli vizual dizayn və musiqi. Bəzi bulmacalar həqiqətən çətindir. Hazırda 75% tamamlanıb. Bəzi mətnlər həqiqətən kiçikdir. Tövsiyə!
Kompüterdə tarixləri dəyişdirəndə davamlı olaraq çökür. Albomda hələ də fotoşəkillərim olması istisna olmaqla, hər şeyi yenidən başlayın. Silindi, onu davam etdirmək üçün səy göstərməyə dəyməz. Olduqca çaşqın, hətta bir Glitch oyunu üçün də!
Düzgün çətinliklə yaxşı bulmacalar. Baxmayaraq ki, daha uzun ola bilər. 2-ci hissə zəhmət olmasa?
Çətin, lakin asılılıq yaradır
Böyük tapmaca həll oyunu. Əsasən kəşfiyyat, məntiqdən istifadə və kod qırma. Bir neçə dəfə ilişib qaldım.
Mən bu oyunu sevdim. Bir neçə gün oynadım, hər şeyin kompüter parolunu bağlayana qədər göstərişlərə qarşı çıxdım. Yeri kəşf edərkən radionu klassik fortepianoya çevirməkdən həzz aldım, bir mahnı mənə Truman Şousunu xatırlatdı. 2-ci hissəni gözləyə bilmirəm, məmnuniyyətlə ödəyəcək.
Çətin, amma həqiqətən maraqlıdır
Samurai Love Ballad: PARTY असल की नकल वाले गेम khy
VERITAS GÖZLƏYİRSİNİZ? !!!!!!!!!!!
Glitch oyunları əladır! Bunun ən sonunda əsl səhvi var idi. Oyunda son addımı atanda o, kilidləndi. Həmçinin bulmacalardan bir neçəsi baş cızırdı. Bundan başqa, müstəsna! 2-ci hissə üçün narahatam.
Başqa bir əla xyzzy-ing oyunu
Heyrətamiz oyun. Hər şey yüksək səviyyədədir. Sərt, lakin ədalətli.
oynamaq üçün çoxlu səhvlər. Oyun silindi, pul itkisi. Klikləməli olan elementlər cavab vermirdi, buna görə də oynatmaq mümkün deyildi
Möhkəm macəra puzzle oyunu. Bulmacalar çətin, lakin belə dəli deyil.Ən əsası, göstərişlərin hamısı məna kəsb edir; Cavabı bildiyiniz zaman belə ipucunun hələ də məna kəsb etmədiyi yerdə tamamilə çaşdırıcı heç nə yoxdur. (Baxmayaraq ki, buna təkan verən bir neçə var, *ahem müvəffəq / uğursuz*.) Bulmacalar və göstərişlər tapmacalar naminə tapmacalar kimi deyil, dünyanın bir hissəsidir. Əlaqə üçün çoxlu. Yazmaq gülməli. Mən Riven kimi bir şey üçün 5* reytinq saxlayıram, lakin bu möhkəm, əyləncəli oyundur.